Paracelsus Gilde

“Het geneeskundige systeem van Theophrastus Paracelsus,door de kennis van fundamentele natuurwetten, is van zo’n hoog niveau, dat het voor de medische wetenschap in de komende eeuwen leiding zal geven aan een groeiproces waardoor meer inzicht in de natuur wordt verkregen.”

Franz Hartmann MD  in Occult Science in Medicine

Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor het Gilde kan door iedereen aangevraagd worden. Hij of zij geeft daarmee aan de eigen verantwoordelijkheid te nemen met betrekking tot ziekte en gezondheid. Onder deskundige leiding en eventueel begeleiding kan men leren hoe om te gaan met de verschillende problemen. We gaan uit van het Paracelsus standpunt, maar nemen tegelijkertijd ook andere vormen van de natuurgeneeskunst mee. Dit zijn Westerse oorspronkelijke vormen, Chinese en Ayurvedische (Indiase) inzichten.

De bijeenkomsten zijn 9x per jaar (december en juli/augustus niet).

Inschrijvingen vinden plaats na een persoonlijk gesprek.

Men kan inschrijven voor drie maanden: september, oktober, november / januari, februari, maart of april, mei, juni. De kosten zijn 25 euro per drie maanden. Vooruitbetaling voor een heel seizoen is 60 euro.

Het (voorlopig) aantal deelnemers is gesteld op zes personen maximaal; de avonden zijn op dinsdagen van 20.00 – 22.00 uur.

Aanvraag en informatie na een persoonlijk gesprek (indien nodig)  0628923888

Begeleiding

Wanneer men nog niet zelfstandig stappen durft te nemen, is het mogelijk om begeleid te worden op die punten waar dit nodig is. Dit gebeurt in onderling overleg.